Rigo

Right To Be Gorgeous from Corinty's Home, roepnaam Rigo  is onze reu geimporteerd vanuit Belgie.

Geboren op 13.10.2018  in het Belgische plaatsje Riemst bij kennel From Corinty's Home uit de prachtige verparing Brill Padme Jewel Of Future x Queen Of The Night From Corinty's Home.

Dit vrolijke kleine ondernemend ventje stal mijn hart bij de eerste blik . Een echte jongen, ondeugend maar een hartje van goud die meteen wist hoe hij moet charmeren.Hij vindt alles wel oke en geniet volop van het leven.

Een heerlijk ventje, die op zijn tijd de clown uit wil hangen, maar heel goed weet wanneer hij dient te gehoorzamen. Hij laat zien dat het showen hem in zijn bloed zit en heeft daar ook veel plezier in.

Rigo heeft een open, vrolijk en allert karakter, is leergierig, easy going en een heerlijke knuffelkont.

Met Rigo hopen we een mooie toekomst tegenmoet te gaan zowel op show als het doorzetten van zijn bloedlijn in onze kennel.

We bedanken de fokster van Rigo om ons deze mooie toe te vertrouwen.

Medische gegevens:

PRA3: vrij/clear

PATELLA LUXATIE: 0/0

ECVO: 07-2020 alles vrij ,enkel zeer gering distichiasis 

            09-2021 idem als 2020

Rigo staat selektief ter dekking voor passende en getestte teven.

 

Rigo als pup

Rigo, 9 maanden

Ouders van Rigo

Stamboom

Rigo 2,5 jaar oud

Romy

Roses in Bloom from Corinty's Home, roepnaam Romy, is ons kleine meisje geimporteerd vanuit Belgie.

Geboren op 28.09.2018  in het Belgische plaatsje Riemst bij kennel From Corinty's Home uit de mooie verparing Flux From Corinty's Home x Harshina Pul-I-Khumri.

Dit prachtige meisje was de kleinste uit het nestje maar groeide onopvallend  uit tot een bijzonder mooi meisje.

Zomaar uit het niets vertelde de fokster me dat dit meisje echt niet over het hoofd gezien mag worden en  we hebben haar daar dan ook gelijk in moeten geven.

Met een bezoekje aan Rigo die we al gereserveerd hadden, gingen we dan ook haar nog eens bekijken en ja dit bijzondere meisje konden we dan ook niet negeren en besloten we haar ook naar Nederland te halen.

Romy is rustig van aard en heeft een zacht karakter, wat in haar expressie meteen te zien is. Ze laat zich echter niet van de wijs brengen en kan best eens lekker koppig zijn. Deze kleine meid weet wat ze kan en laat dit dan ook graag vol overgave zien. Ze heeft niet veel nodig om haar schoonheid naar voren te laten komen. Van nature staat ze al te stralen.

Met Romy hopen we een mooie toekomst tegenmoet te gaan zowel op show als het doorzetten van haar droomkarakter , grote will to please en haar natuurtalent als "showgirl".

We bedanken de fokster van Romy om ons dit prachtige meisje toe te vertrouwen.

Titels: Belgisch Jeugd Kampioen 2020/Belgium Junior Champion 2020

Medische gegevens:

PRA3: vrij/clear

PATELLA LUXATIE: 0/0

ECVO: 07-2020 alles vrij/clear

            09- 2021 idem als 2020

Romy als pup

Romy , jong volwassen

Ouders van Romy

Stamboom

Marilyn

Lobsang Hollywood Star, roepnaam Marilyn, ons meisje geïmporteerd vanuit Slovenië.

Geboren op 30.10.2019 in Maribor, Slovenië bij kennel Lobsang uit de zeer mooie verparing Tashi-Gong Hollywood x TeamofCati's Ishta Isa-Bella.

We raakte geinteresseerd in dit mooie meisje toen we haar foto zagen waar ze zo klein als ze was al stond als een echte showgirl. Haar uitstraling pakte me meteen in.

Na contact te hebben gelegd met haar fokster en aangegeven dat we haar graag zouden willen verwelkomen hier, moesten we nog even geduld hebben omdat er nog wat geïnteresseerden zouden zijn. We waren dan ook blij verrast dat dit meisje even later aan ons toegewezen werd.

Haar naam hadden we al snel bedacht, ze zou vernoemd worden naar een van de bekendste en mooiste Hollywood stars die we kennen Marilyn Monroe.

Marilyn is een vrijkous eerste klas . Knuffelen vind ze heerlijk.Ze leert ontzettend snel, apport spelletjes en voetje geven had ze al snel onder de knie. Haar karakter is zijdezacht, open en leergierig. Met nieuwe dingen kijkt ze heel even de kat uit de boom ,maar binnen no time vind ze alles leuk en gezellig.  Showen zit haar in het bloed. Met weinig training showt ze de sterren van de hemel.

Met Marilyn hopen we een mooie toekomst tegenmoet te gaan, zowel op show als het doorzetten van haar prachtige bloedlijnen.

We bedanken de fokster van Marilyn om ons dit prachtige meisje toe te vertrouwen

Medische gegevens:

PRA3: vrij door ouders/clear by parents

PATELLA LUXATIE: 0/0

ECVO: 06-2021 alles vrij/clear

Marilyn als pup

Ouders van Marilyn

Stamboom

Zahra

Sweet Dutchess Coco Mademoiselle, ons eerste eigen gefokt tibbie meisje uit de combinatie Romy 'Roses in Bloom From Corinty's Home' x 'Keeper' Kaimon Gerheil Beloved Keeper.

Zahra was in het nest al de grootste van 4 en is dat ook wel gebleven. Na enige twijfel om haar wel of niet aan te houden, is ze uiteindelijk toch gebleven en daar hebben we dan ook zeker geen spijt van.

Zahra ontwikkeld zich erg snel en blijkt een zeer vrolijk en open karakter te hebben. 

Ze leert met grote sprongen en laat zien dat het showen haar in der bloed zit, ze heeft een  zijdezachte expressie en een prachtig gangwerk. Het trainen geeft haar veel plezier en we hopen met haar dan ook het showen door te zetten zodra we weer mogen showen na covid-19 pandamie.

Medische gegevens:

PRA3: vrij door ouders

PATELLA LUXATIE: volgt nog

ECVO: volgt nog

 

 

Zahra als pup

Zahra 6 maanden

Stamboom