Marilyn

Lobsang Hollywood Star, roepnaam Marilyn, ons meisje geïmporteerd vanuit Slovenië.

Geboren op 30.10.2019 in Maribor, Slovenië bij kennel Lobsang uit de zeer mooie verparing Tashi-Gong Hollywood x TeamofCati's Ishta Isa-Bella.

We raakte geinteresseerd in dit mooie meisje toen we haar foto zagen waar ze zo klein als ze was al stond als een echte showgirl. Haar uitstraling pakte me meteen in.

Na contact te hebben gelegd met haar fokster en aangegeven dat we haar graag zouden willen verwelkomen hier, moesten we nog even geduld hebben omdat er nog wat geïnteresseerden zouden zijn. We waren dan ook blij verrast dat dit meisje even later aan ons toegewezen werd.

Haar naam hadden we al snel bedacht, ze zou vernoemd worden naar een van de bekendste en mooiste Hollywood stars die we kennen Marilyn Monroe.

Marilyn is een vrijkous eerste klas . Knuffelen vind ze heerlijk.Ze leert ontzettend snel, apport spelletjes en voetje geven had ze al snel onder de knie. Haar karakter is zijdezacht, open en leergierig. Met nieuwe dingen kijkt ze heel even de kat uit de boom ,maar binnen no time vind ze alles leuk en gezellig.  Showen zit haar in het bloed. Met weinig training showt ze de sterren van de hemel.

Met Marilyn hopen we een mooie toekomst tegenmoet te gaan, zowel op show als het doorzetten van haar prachtige bloedlijnen.

We bedanken de fokster van Marilyn om ons dit prachtige meisje toe te vertrouwen

Medische gegevens:

Gebit: 6x6 

Gewicht: 6,7kg

PRA3: vrij door ouders/clear by parents

PATELLA LUXATIE: 0/0

ECVO:  06-2021 alles vrij/clear

            10-2023 alles vrij/all clear