Romy

 

Roses in Bloom from Corinty's Home, roepnaam Romy, is ons kleine meisje geimporteerd vanuit Belgie.

Geboren op 28.09.2018  in het Belgische plaatsje Riemst bij kennel From Corinty's Home uit de mooie verparing Flux From Corinty's Home x Harshina Pul-I-Khumri.

Dit prachtige meisje was de kleinste uit het nestje maar groeide onopvallend  uit tot een bijzonder mooi meisje.

Zomaar uit het niets vertelde de fokster me dat dit meisje echt niet over het hoofd gezien mag worden en  we hebben haar daar dan ook gelijk in moeten geven.

Met een bezoekje aan Rigo die we al gereserveerd hadden, gingen we dan ook haar nog eens bekijken en ja dit bijzondere meisje konden we dan ook niet negeren en besloten we haar ook naar Nederland te halen.

Romy is rustig van aard en heeft een zacht karakter, wat in haar expressie meteen te zien is. Ze laat zich echter niet van de wijs brengen en kan best eens lekker koppig zijn. Deze kleine meid weet wat ze kan en laat dit dan ook graag vol overgave zien. Ze heeft niet veel nodig om haar schoonheid naar voren te laten komen. Van nature staat ze al te stralen.

Met Romy hopen we een mooie toekomst tegenmoet te gaan zowel op show als het doorzetten van haar droomkarakter , grote will to please en haar natuurtalent als "showgirl".

We bedanken de fokster van Romy om ons dit prachtige meisje toe te vertrouwen.

Titels: Belgisch Jeugd Kampioen 2020/Belgium Junior Champion 2020

Medische gegevens:

Gebit: 6x6 

Gewicht: 5,5kg

PRA3: vrij/clear

PATELLA LUXATIE: 0/0

ECVO: 07-2020 alles vrij/all clear

            09- 2021 alles vrij/all clear

            10-2023  alles vrij/all clear